Reyhanlı Meslekî Eğitim Merkezi

Vizyon: Vizyonumuz, Ahilik anlayışı ile mesleki eğitimi geleceğe taşımaktır.

Misyon: Misyonumuz, halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı arttırmak için; mesleki eğitim perspektifi içerisinde, her toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek mesleki eğitim programları uygulamak, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa, usta ve usta öğreticilerin yetiştirilmesini sağlamak ve öğrencilere hayatlarını kazanmalarını sağlayacak bir meslek edindirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05519496521

WEB - https://reyhanlimesem.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. KUZEY KIBRIS CAD. YENIŞEHIR GEÇICI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 11 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Toplu taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km, İlçe merkezine 1 km uzaktayız.