Bir Fidan Bin Gelecek!

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, çevre bilinci ve doğa sevgisiyle dolu bir etkinliğe imza attı. Son haftalarda gerçekleştirilen çevre temalı etkinlikler kapsamında, okul bahçesine yeni ağaçlar diktik...

Öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, doğaya karşı sorumluluk bilinci aşılanırken, yeşilin ve doğanın önemi vurgulandı. Okul bahçesine dikilen ağaçlar arasında meyve ağaçları ve gölgelikler bulunuyor. Öğrenciler, dikilen her bir ağacın büyüyüp gelişerek okul çevresine ve gelecek nesillere katkı sağlayacağını öğrenerek, duygusal bir bağ kurdu.

Okul Müdürümüz Mehmet Erenbilge, etkinliğin amacının sadece ağaç dikmek olmadığını, aynı zamanda öğrencilere doğa sevgisi aşılamak ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin ve öğrencilerin doğa ile olan bağlarının güçlendirilmesine devam edileceğini ifade etti.

Öğrencilerin heyecanla katıldığı bu etkinlik, okulun çevresel duyarlılığını artırmak adına atılan önemli adımlardan sadece biri. Gelecekte daha fazla çevre dostu etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bu güzel etkinliğin bir parçası olan öncelikle Müdür Yardımcımız Ahmet Hazırlar hocamıza ardından öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yeşil bir gelecek için hep birlikte el ele!

16.04.2024 12

16-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-202416-04-2024