Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcımızdan Yerel İşletmelere Ziyaret

Okul müdürümüz Mehmet Erenbilge ve müdür yardımcımız Ahmet Hazırlar, öğrencilerimizin staj yaptığı yerel işletmeleri ziyaret etti. Bu ziyaretin amacı, mevcut iş birliklerini değerlendirmek ve öğrencilerin deneyimlerini geliştirecek yeni yollar bulmaktı.

Ziyaret sırasında okul yönetimi, işletme sahipleri ve yöneticileri ile öğrencilerimizin performansını, karşılaşılan zorlukları ve başarı hikayelerini ele aldı. Ayrıca, işletmelerin okulumuza katkı sağlayabilecekleri farklı alanlar da konuşuldu.

Görüşmelerde, öğrencilerin işletmelerdeki gelişimini desteklemek için yeni projeler ve ortaklık fikirleri de ortaya atıldı. Bu tür etkileşimlerin, hem öğrencilerimizin kariyerlerine olumlu katkılar sağlayacağına hem de yerel işletmelerin okulumuzdan yetenekli mezunlar kazanacağına inanıyoruz.

Okul yönetimi olarak, işletmelerle olan ilişkilerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz ve öğrencilerimizin mesleki gelişimini desteklemek için elimizden geleni yapacağız.

08.05.2024 20